Світлова архітектура в ідеологічному контексті суспільного розвитку - Казаков, Г. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Методом порівняльного аналізу досліджено взаємозв’язки між контрастністю світлової архітектури та ідеологією суспільного розвитку. The connection between the contrast of the light architecture and the ideology of the social development is investigated thanks the methods of the comparative analyze.