Особливості синтезу електричних параметрів багатоканальних НВЧ перемикачів - Оборжицький, Валерій (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Запропоновано спосіб розрахунку електричних параметрів багатоканального променевого перемикача на основі співвідношень, одержаних методом трансформації імпедансу. Розглянуто можливість компенсації впливу неоднорідності розгалуження ліній передачі в процесі синтезу параметрів перемикача. The method of electrical parameters calculation of single pole multi-throw switch based on equations derived by impedance transformation method is proposed. The compensation of branching discontinuity effect in the switch synthesis process is considered.