Використання інноваційно-інтегрованих структур малого підприємництва в ринковій економіці - Саламанович, О. Г. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто тенденції розвитку інноваційно-інтегрованих структур малого підприємництва як одного з пріоритетних напрямів діяльності в Україні. Проаналізовано вплив інноваційно-інтегрованих структур малого підприємництва на розвиток економіки України. Досліджено проблеми розвитку малого підприємництва на сучасному етапі та запропоновано пропозиції щодо їх усунення. The development trends of the small enterprise innovative integrated structures as one of priority directions of activity in Ukraine are considered in this article. The small enterprise innovative integrated structures influence on the economy development of Ukraine is analyzed. We have also examined the problems of small enterprises development at the present moment and the ways of solving these problems are suggested.