Набуття компетентності у подоланні конфліктів як передумова формування здорового способу життя - Кононець, Марія Олександрівна (Бадікова Н. О., 2015)
У тезах висвітлено предмет і мету навчальної дисципліни "Психологія конфлікту", наведено перелік компетентностей і здатностей, що мають бути сформовані у студентів в результаті її вивчення для сприяння збереженню їх психічного здоров'я.