Чинники суїцидальності у середовищі студентства - Олійник, Алла (My University, 2018)
Некрофільні тенденції сучасного світу, падіння рівня зацікавленості духовними цінностями, моральний занепад суспіль-ства, відсутність чітких перспектив життя призводять до зростання чисе-льності людей різного віку, особливо мо-лодих, охоплених почуванням абсурдності існування. Цей феномен за-хідні дослідники назвали глобальною кризою духовності. Наростання суїцидальної налаштовано-сті є істотним симптомом цієї кризи.