Будова та силова взаємодія елементів муфти з прямими пазами веденої півмуфти - Малащенко, В. О.; Малащенко, В. В.; Борис, А. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
На базі попередніх досліджень, розроблено досконалішу конструкцію кулькової муфти вільного ходу КМВХ осьової дії для стартерів двигунів внутрішнього згоряння, визначено силову взаємодію для випадку, коли пази однієї півмуфти прямі, що спрощує технологію виготовлення. Based on previous research more advanced design ball bearing bushings for starters centerline of internal combustion engines has been developed power-defined interaction for the case when one semimuff straight grooves, which simplifies manufacturing technology.