Аналіз історичного досвіду військового будівництва Франції у контексті створення професійної армії України - Лойко, О. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Розглянуто особливості військового будівництва Французької Республіки на шляху створення професійних збройних сил протягом останніх десятиліть XX століття. The article considers features of military construction of French Republic on the way of creating professional armed forces during the last decades of XX century.