Вплив сапонітової породи на зміну структурної в'язкості легкотопких глин при нагріванні - Луцюк, І. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Досліджено фізико-хімічні процеси, що проходять в глинистих масах з добавкою сапонітової породи при їх нагріванні до температури спучування. The physical-chemical processes occuring in clay compositions with addition of saponite spesies under the heating to swelling temperature are investigated.