Логістичне обслуговування експонентів - діапазон і координація дій у контексті участі в закордрнних торгах - Генбаровскі, М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглядаються проблеми логістичного обслуговування підприємств-експонентів, що беруть участь у міжнародних ярмарках. Автор звертає особливу увагу на обсяг заходів (щодо транспортування експонатів і стендів до місця проведення ярмарку, митне обслуговування, розвантаження, монтаж, переховування упакування, демонтаж, транспортування при поверненні), необхідних для успішної участі в ярмарку. Підкреслюється важливе значення відповідної координації всього процесу надання. The article presents issues connected with logistic service of exhibitors participating in foreign fairs. Special attention has been paid to the scope of activities needed to be done (such as: transport of the exhibits and the stall to the fair venue, customs service, unloading, installing, packaging storing, uninstalling or return transport) in order to make a fair performance free of interruptions. A proper co-ordination of the logistic services process has been emphasized, which is not an easy task taking into consideration time limitations connected with installing the stall and an often unique character of the exhibits. логістичних послуг в умовах обмеження часу на інсталяцію стенда та часто виняткового характеру обладнання.