Станція технічного обслуговування автомобілів з виставковим залом у селі Зимна Вода Львівської області - Бойко, Мирослав Ігорович; Boiko, Myroslav Ihorovych (Національний університет "Львівська політехніка", 2024)
Дипломний проєкт «Станція технічного обслуговування автомобілів з виставковим залом в с. Зимна Вода, Львівської області» передбачає створення сучасного поліфункціонального комплексу для забезпечення потреб власників автотранспорту. Особливістю даної споруди є поєднання функцій технічного обслуговування та ремонту автомобілів із просторим виставковим залом для демонстрації нових моделей транспортних засобів, автотоварів та інновацій у сфері автомобільної індустрії. Метою проєкту є підвищення якості обслуговування автовласників, підтримка розвитку автомобільної інфраструктури регіону, а також створення комфортного середовища для спілкування, обміну досвідом та ознайомлення з новинками ринку. Комплекс об’єднує простори для технічного обслуговування, ремонту, продажу та експозиції автомобілів. Ціль бакалаврської роботи — проєктування сучасної станції технічного обслуговування з виставковим залом у с. Зимна Вода Львівської області, з урахуванням потреб місцевої громади та актуальних тенденцій в архітектурі комерційних і виробничих об'єктів.

The diploma project «Car Service Station with Showroom in Zymna Voda village, Lviv Region» involves the creation of a modern multifunctional complex to meet the needs of car owners. The main feature of this building is the integration of vehicle maintenance and repair services with a spacious showroom designed to display new car models, automotive products, and innovations in the automotive industry. The aim of the project is to improve the quality of services for car owners, support the development of regional automotive infrastructure, and create a comfortable space for communication, experience sharing, and familiarization with market innovations. The complex combines areas for car maintenance, repair, sales, and exhibition. The purpose of the bachelor's thesis is to design a modern car service station with a showroom in Zymna Voda village, Lviv Region, considering the needs of the local community and current trends in the architecture of commercial and industrial buildings.
Car Service Station with a Showroom in the Village of Zymna Voda, Lviv Region
Keywords: 6.191.00.00; станція технічного обслуговування; виставковий зал; автомобільна інфраструктура; архітектура; сучасний комплекс; car service station; showroom; automotive infrastructure; architecture; modern complex