Зведення правил унормовування української фахової мови - Рожанківський, Роман (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Зібрано і сформульовано най потрібніш і для користувачів специфічні правила унормовування української термінології та фахової мови.

The most important specific rules for Ukrainian terminology and professional language normalization are presented.