Інноваційний потенціал машинобудівних підприємств: поняття, класифікації, методичні рекомендації - Андріанов, Ю. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто сутність поняття “інвестиційний потенціал машинобудівного підприємства”, запропоновано методичні рекомендації з його оцінювання, а також побудовано абстрактну структурно-нормативну модель, яка призначена для пошуку оптимального значення рівня інвестиційного потенціалу щодо допустимого рівня інвестиційного ризику. In the article is considered essence of concept “investment potential of machine–building enterprise”, methodical recommendations are offered from his evaluation, and also an abstract structurally normative model which is intended for the search of optimum value of level of investment potential in relation to the possible level of investment risk is built.
Keywords: нвестиції; потенціал; управління; ефективність; ризик; investments; potential; management; efficiency; risk