Містобудівельно-економічні передумови розвитку центральної частини Львова - Посацький, Б. С. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Розглянуто містобудівельні чинники, що обумовлюють розвиток загальноміського центру Львова як поліцентричної системи. Показано вплив вартості земель у різних зонах центральної частини на подальший розвиток центрального ядра та підцентрів.