Modyfikacja chemiczna kopolimerów kwasu akrylowego I diwinylobenzenu. Synteza polimerycznych bezwodników akrylowych. Część - Bogoczek, Romuald; Pińkowska, Hanna (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Досліджена хімічна і термічна дегідратація карбоксильних груп в кополімерах на основі акрилової кислоти і дивініл бензолу.

The carboxylic groups chemical and thermal dehydration in copolymers based on acrylic acid and divynilbenzenewas investigated