Підвищення прохідності автомобіля з простим міжколісним диференціалом - Гащук, П. М.; Миськів, Т. Г. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Розглянуто різні аспекти застосування простого міжколісного диференціала. Запропоновано імпульсну систему довантаження колеса, яке знаходиться у гірших за зчепленням умовах. Проаналізовано прохідність автомобіля у складних дорожніх умовах з імпульсним довантаженням. Various aspects of use simple differential gear are examined. Pulsed system of loading is suggested for wheel with bad adhesion. Passability of automobile is analyzed in complicated condition for pulsed system of loading.