Розрахунок екологічних показників під час режимно-налагоджувальних робіт на модулях нагрівання Мн-120 та Мн-120ЕКО - Мартиняк, М. А.; Мартиняк, О-Р. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Проведені порівняльні дослідження викидів шкідливих речовин під час режимно- налагоджувальних робіт на модулях нагрівання МН-120 та МН-120Еко. Наведено методику проведення досліджень та розраховано концентрації оксидів карбону СО та нітрогену NOx у викидах. The comparative researches of emissions of harmful substances during the regime-up work on the modules heating MN-120 and MN-120Eko are done. The methods of conducting the researches are presented and the concentrations of carbon oxide СО and nitrogen NOx in еmissions are calculated.
Keywords: модуль нагрівання; оксид нітрогену; оксид карбону; heat module; oxide nitrogen; carbon oxide