Програмування в інформаційно-вимірювальних технологіях. Основи програмування на мові С - Сегеда, Олег; Озгович, Андрій (Яроче́нко Я. В., 2025)
У практикумі подано матеріали для засвоєння основ програмування мовою С у сфері інформаційно-вимірювальних технологій. Висвітлено особливості застосування алгоритмів, базових типів даних, операторів, функцій і структур керування. Наведено лабораторні роботи, приклади програмного коду, теоретичні пояснення та контрольні запитання, що сприяють формуванню прикладних умінь з розробки програмних рішень у середовищі Qt. Видання призначено для здобувачів вищої освіти спеціальності G6 «Інформаційно-вимірювальні технології». Рекомендовано для аспірантів, викладачів, слухачів закладів післядипломної освіти та фахівців електротехнічного профілю, які потребують базових знань з програмування мовою С.
Keywords: 004.43:681.2(075.8)