Необхідність інформаційних систем і технологій в управлінні підприємством - Гарасим, М. П.; Сайко, Л. Я. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Досліджено теоретичні аспекти необхідності запровадження інформаційних систем і технологій та сформульовано комплекс рекомендованих завдань для досягнення ефективного обліково-аналітичного забезпечення реалізації управлінської функції. In the article the theoretical aspects of necessity of input of the informative systems and technologies are investigational and the complex of the recommended tasks is set forth for the achievement of the effective registration-аnalytical providing of realization of administrative function.