Росолова, P. O.Труш, С. М.Мельник, С. Р.Піх, З. Г.Маринченко, В. О.2018-09-212018-09-212002Вплив активації ферментного препарату на спиртове бродіння / P. O. Росолова, С. М. Труш, С. Р. Мельник, З. Г. Піх, В. О. Маринченко // Вісник Національного університету “Львівська політехніка”. – 2002. – № 461 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 198–200. – Бібліографія: 3 назви.https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/42713Проведено зброджування сусла з крохмалевмісної сировини, отриманого з використанням на стадії оцукрювання активованого ферментного препарату. Досліджено показники якості дозрілої бражки. Встановлено можливість підвищення виходу спирту та зменшення витрати ферментного препарату за рахунок його активації. The fermentation of sweet mash from starch contain row material has been carried using activity enzyme preparation on the stage of hydrolyses. The quality condition of alcohol brew has been investigated. Was determined the possibility alcohol appearance increase and reduction enzyme preparation expense.ukВплив активації ферментного препарату на спиртове бродінняArticle© Росолова P. O., Труш С. М., Мельник С. Р., Піх З. Г., Маринченко В. О., 2002198–200663.15:577.15