Алгоритм розробки бізнес-плану випуску нового товару - Катаєв, А. В.; Войцехівська, Ю. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Запропоновано алгоритм, дотримання якого дає змогу підвищити точність і достовірність бізнес-планування виробництва нового товару за рахунок аналізу альтернативних варіантів маркетингових, виробничих і фінансових рішень та врахування численних взаємозв’язків між результатами цих рішень. Аналізу¬ються основні блоки робіт, які мають бути виконані у процесі обґрунтування життєздатності та економічної доцільності впровадження бізнес-ідеї. This article proposes algorithm, which allows rising accuracy and reliability of business-plan for new goods production. It can be reached through analysis of alternative marketing variants, production and financial decisions considering number of ties between the results of these decisions. Main blocks of work which are to be fulfilled in the process of vitality and economic activity grounding of business idea implementation are analyzed.