Научно-методические аспекты инновационной подготовки специалистов по заказам предприятий - Волошин, Вячеслав Степанович; Чейлях, Александр Петрович; Любый, Александр Всеволодович; Голтвенко, Валерий Александрович (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Приведені основні науково-методичні принципи і положення становища розробки і реалізації інноваційних освітніх проектів інноваційної підготовки висококваліфікованих фахівців із замовлень промислових підприємств.