Віддалене коригування похибок багатоканальних кібер-фізичних вимірювальних систем - Яцук, В. О.; Здеб, В. Б. (НВФ «Українські технології», 2015)
Описано методологію віддаленого коригування похибок багатоканальних вимірювачів, призначених для використання в розпорошених кібер-фізичних системах. The created methodology for remote errors correction of multichannel measuring devices which used at cyber physical systems.