Засоби подолання протидії під час розслідування злочинів у сфері службової діяльності - Ортинський, Володимир; Ortinski, Volodymyr; Ортынський, Владимир (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
Розкрито поняття та зміст протидії під час розслідування злочинів у сфері службової діяльності. Проаналізовано окремі нормативно-правові акти щодо подолання такої протидії. Визначено основні правові та криміналістичні засоби подолання протидії, що їх вчиняють службові особи під час розслідування злочинів. Окреслено окремі тактичні прийоми, які використовують у подоланні протидії під час розслідування зазначених злочинів.

The article deals with the concept and content of counteraction during the investigation of crimes in the sphere of official activity. The analysis of separate normative-legal acts concerning overcoming of such counteraction is analyzed. The basic legal and forensic means of overcoming the counteraction committed by the officials during the investigation of crimes are determined. Specific tactical techniques used to overcome the counteraction during the investigation of these crimes are outlined.

В статье раскрыто понятие и содержание противодействия при расследовании преступлений в сфере служебной деятельности. Проанализированы отдельные нормативно-правовые акты по преодолению такого противодействия. Определены основные правовые и криминалистические средства преодоления противодействия, совершаемые должностными лицами при расследовании преступлений. Определены отдельные тактические приемы, используемые в преодолении противодействия при расследовании указанных преступлений.
Measures of fighting anti-diploma at the time of knowledge in the field of business
Средства преодоления противодействия при расследовании преступлений в сфере служебной деятельности
Keywords: службові особи; протидія розслідуванню; способи протидії; нормативно-правові акти; засоби подолання; криміналістичні засоби; тактичні прийоми; officials; opposition to the investigation; methods of counteraction; legal acts; means of overcoming; forensic means; tactical receptions; должностные лица; противодействие расследованию; способы противодействия; нормативно-правовые акты; способы преодоления; криминалистические средства; тактические приемы; 343.123