Голод 1932–1933 рр. на Вінниччині - Григорчук, П. С.; Романюк, І. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
У статті на конкретному фактичному матеріалі показані причини, хід та наслідки голодомору 1932–1933 рр. на Вінниччині.