Особливості побудови систем дистанційного моніторингу параметрів обладнання - Плахотний, М. В; Гричина, А. Ю. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглянуті програмні та апаратні аспекти побудови систем дистанційного моніторингу параметрів обладнання. This paper discusses software and hardware aspects of building systems for remote monitoring of parameters of the equipment.
Keywords: апаратні аспекти; програмні аспекти; моніторинг; hardware aspects; software aspects; monitoring