Управління умовами праці - запорука збереження людського капіталу - Кравець, Н. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Розглядаються проблеми збереження трудових ресурсів. Проаналізовано попит на трудові ресурси в Україні у зіставленні з пропозицією робочих місць. Зроблено висновки про необхідність створення умов для роботи. The article deals with problems of accumulation of human capital. The author analyzes damage of human capital in Ukraine causes by imperfection of job safety. The conclusion about the necessity of working conditions management is grounded.