Графіки навантажень та статична стійкість малих електростанцій - Яковчук, П. Є.; Цяпа, В. Б.; Комаров, В. І.; Уханська, Д. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Проаналізовано сучасний стан використання паливних енергетичних ресурсів, графіків електричних навантажень та питання стійкості малих електростанцій. Розглянуто взаємозв'язок цих параметрів у сенсі їх впливу на оптимізацію завдань енергопостачання. He analysis of the modern state of the use of fuels power resources load-graphs electric and question of firmness of small power-stations is conducted. Intercommunication of these parameters is considered in sense of their influence on optimization of tasks of energy supply.