Аналіз алгоритмів виділення контурів зображень - Березький, О.; Батько, Ю. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Досліджено алгоритми виділення контурів зображень, запропоновано та проаналізовано алгоритм визначення зовнішнього контуру зображень, а також наведено приклад програмної реалізації запропонованого алгоритму та результати його роботи. Algorithms of selection of contours of images are explored, algorithm of determination of external contour of images is offered and analyzed, and also an example of program realization of offered algorithm and results of its work is introduced.