Хедхантинг як ефективний маркетинговий хід у веденні «кадрової війни» - Вовк, Наталія; Реут, Христина; Рудник, Марія (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
This article describes the service as the highest level of head-hunting recruitment and selection of staff, explores the use of this service as an effective tool in the conduct of "human war".
Keywords: хедхантинг; кадрова війна; канал збуту; розподільча мережа; рекрутери; переманювання; засоби просування