Проблема регулювання напружено-деформованого стану плоских стрижневих металевих конструкцій - Пермяков, В. О.; Гоголь, М. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Подано коефіцієнти повноти напруженого стану конструктивних елементів, які дають змогу оцінити якісно об’ємний напружений стан як конструктивних елементів, та конструкції, у які ці елементи входять.