Сутність експортного потенціалу машинобудівної галузі та чинники впливу на нього - Гутів, Г. Г. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Проаналізовано сучасний стан експорту продукції машинобудівних підприємств, визначено тенденції та особливості його розвитку. Виявлено основні чинники, що впливають на формування експортного потенціалу вітчизняних машинобудівних підприємств та на розвиток їх експорту. Modern state of engineering companies’ products export is analyzed, trends and peculiarities of its development are determined. There are discovered main factors influencing on formation of export potential of national engineering companies and on development of their export.
The essence of machinebuilding industry export potential and factors influencing it
Keywords: експорт; експортний потенціал; виробничий потенціал; машинобудівна галузь; конкурентоспроможний експорт; export; export potential; machinebuilding industry; competitive export