Особливості розвитку персоналу в організаціях індустрії туризму - Винничук, Р. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Проаналізовано стан та тенденції ринку туризму в Україні. Також виділено особливості працівників туристичної галузі та сформовано основні підходи до їх розвитку. Проведене дослідження дало змогу зробити ряд висновків про компетентісний підхід до розвитку персоналу та сформувати вектор подальших досліджень. This article analyzes the situations and trends the tourism market in Ukraine. Also was highlight characteristics employees tourism industry and form the main approaches to their development. The conducted research has enabled to make a number of conclusions about competence approach to staff development and form a vector for further research.
Peculiarities of personnel in organizations of tourism
Keywords: розвиток персоналу; компетенції; туризм; personnel development; competence; tourism