Коефіцієнт степеневого розвинення і а-точки цілої функції - Андрусяк, І. В.; Філевич, П. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Для трансцендентних цілих функцій встановлено зв'язок між швидкістю прямування до 00 послідовності їх а-точок та швидкістю прямування до 0 послідовності їх тейлорових клефіцієнтів.
The coefficients of power expansion and a-points of entire function
Коэффициенты степенного развития и а-точки целой функции
Keywords: ціла функція; а-точка; лічильна функція а-точок; усереднена лічильна функція а-точок; максимальний член; центральний індекс; максимум модуля; характеристика Неванлінни