Система для дослідження процесів ультразвукового контролю пружних середовищ з об’ємними неоднорідностями - Павич, Н. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Запропоновано структурну схему системи для дослідження процесів ультразвукового контролю пружних середовищ з об'ємними неоднорідностями. Використана концепція "відкритої системи ", що грунтується на компонентах високого ступеня готовності з орієнтацією на розширення паралелізму в робот і комп'ютерних засобів.

System block scheme for ultrasonic control processes investigation of elastic medium with volume inhomogenities is offered. "Open system " conception to highly readiness components with orientation on extended parallelism in computer equipment operation is used.
Keywords: 681.325