Вивчення процесу структурування епоксидної смоли ЕД-20 у присутності метакрилатної похідної новолачної феноло-формальдегідної смоли - Страп, Галина; Братичак, Михайло (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Вивчено за 383,403 і 423 К та впродовж 15, 30, 45, 60 і 75 хв структурування промислової епоксидної смоли ЕД-20 в присутності новолачної феноло-формальдегідної смоли та її метакрилатної похідної. Контроль за структурними змінами проводили внаслідок визначення гель-фракції та твердості плівок.