Про оптимізацію процесу утворення гексафторпропілену - Солодяк, Л. Й.; Кушина, Й. Д.; Левуш, С. С. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
У проточній системі в умовах, що забезпечують стабільність високого ступеня перетворення перфторорганічних сполук, вивчено вплив парціального тиску тетрафторетилену і температури піролізу його на вихід гексафторпропілену. Рекомендовано оптимальні параметри режиму піролізу тетрафторетилену, що забезпечують високий вихід гексафторпропілену. In the continuous-flow system in the conditions that provide stability of summit of perfluoroorganic compositions transformations, the influence of partial pressure of tetrafluoroethylene and pyrolysis temperature on hexafluoropropylene isolation is studied. The optimum parameters of pyrolysis tetrafluoroethylene regime that provide summit isolation hexafluoropropylene are recommended.
Keywords: гексафторпропілен; парціальний тиск