Особливості соціально-педагогічної діяльності в закладах освіти для молоді з обмеженими фізичними можливостями - Сапичева, Анастасія Василівна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Проаналізовано особливості навчання молоді з обмеженими фізичними можливостями та обґрунтовано значення соціально-педагогічної діяльності в навчально-виховному процесі.