Система збалансованих показників для дослідження корозійних дефектів - Джала, Роман; Юзевич, Володимир; Мельник, Мар’ян; Семенюк, Оксана (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Запропоновано збалансовані показники для діагностування корозійних дефектів на поверхні металу з урахуванням параметрів міжфазного шару. Предложены сбалансированные показатели для диагностирования коррозионных дефектов на поверхности металла с учетом параметров межфазного слоя. The balanced indexes of diagnosticating of corrosive defects on the metal surface taking into account parameters of interface layers are offered.