Про дуальність (D'+, D+) - Шарин, С. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Розглядається дуальна пара (D'+, D+) І досліджуються її властивості. Цей матеріал є доповненням попередніх робіт. In the article we consider the dual pair (D'+, D+) and investigate it’s properties.