Порівняльний аналіз алгоритмів прийняття рішень в задачі розпізнавання мови - Зірнєєва, Г. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Побудовані алгоритми прийняття рішень в задачі розпізнавання мови основані на методах локальних екстремумів, за принципом максимуму Понтрягіна та на основі нейронних мереж. Створена програмна реалізація цих алгоритмів та проведено порівняльний аналіз створених алгоритмів між собою та із стандартним методом динамічного програмування. The algorithms of making decision in the task of speech recognition based on methods of local extreme, a principle of Pontryagin’s maximum are constructed and on the basis of neural networks. Program’s realization of these algorithms is created and analysis of the created algorithms is lead among themselves and with a standard method of dynamic programming.