Особливості формування навчаючих сукупностей під час виконання вібродіагностики вузлів рухомих частин енергетичних машин - Гижко, Ю. І.; Мислович, М. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Розглянуто питання формування навчаючих сукупностей для інформаційно-вимірювальних систем вібродіагностики окремих вузлів рухомих частин електроенергетичних машин. Для вимірювання і передачі діагностичних вібросигналів з рухомих частин енергетичних машин використано спеціальні сенсорні пристрої, що будуються на застосуванні стандарту Bluetooth. Questions of formation of training sets for information-measuring systems of vibration diagnostics of some units of mobile parts of power electrical machines are considered. For measuring and transmission of diagnostic vibration signals from mobile parts of power machines, special sensors are used which are based on use of Bluetooth standard.
Keywords: електроенергетичні машини; діагностичні вібросигнали