До питання про класифікацію знаків - Домбровський, Б. Т. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Запропоновано підставу для класифікації знаків. Наведено необхідні і достатні умови появи знаків та їх фіксації. Обґрунтовано розподіл знаків на естетичні та лінгвістичні Визначено тенденції еволюції знаків. Розкрито природу символу і дескрипції. Off erred reason for categorizations of signs. Brought necessary and sufficient conditions of appearance of signs and their fastening. Motivated division of signs on natural and linguistical. Determined trends to evolutions the signs. Reveaiiei