Застосування радарів із синтезованою апертурою для високоточного геопросторового моніторингу - Тревого, І.; Горб, А.; Мелешко, О.; Trevoho, I.; Gorb, A.; Meleshko, A.; Тревого, И.; Горб, А.; Мелешко, А. (My University, 2017)
Визначено переваги ІРСА-технологій порівняно з попереднім поколінням (радарів з реальною апертурою). Покращення цих показників дає змогу користувачам повністю охопити всі потенційно нестабільні ділянки як на загальному схилі, так і між кількома його сегментами.

The article describes the advantages of IRSA technology compared to the previous generation (real aperture radar). Improvements in these indicators enable users to fully cover all potentially unstable areas like the general slope and across multiple segments.

Представлены преимущества ИРСА-технологий по сравнению с предыдущим поколением (радаров с реальной апертурой). Улучшение этих показателей позволяет пользователям полностью охватить все потенциально нестабильные участки как по общему склону, так и между несколькими его сегментами.
Application of radar with synthetic aperture for high-precision geospatial monitoring
Применение радаров с синтезированной апертурой для высокоточного геопространственного мониторинга
Keywords: гірничодобувне виробництво; кар’єр; високоточний геопросторовий моніторинг; інтерферометричний радар із синтезованою апертурою (ІРСА); георадар; 528.04