Аналіз особливостей відвідування веб-галерей з урахуванням поведінки користувача - Ришковець, Ю. В.; Жежнич, П. І. (Журнал “Радиоэлектроника и информатика”, 2012)
Здійснено класифікацію Веб-галерей за ознакою доступності перегляду. Обговорюються цілі використання Веб-галерей. Описано результати експериментальних досліджень відвідуваності Веб-галерей. Запропоновано метод побудови експозицій Веб-галерей, який враховує час працездатності користувача та його функціональні стани. The classification of web-galleries according to the reviews acces-sibility is realized. The aims of using web-galleries usage are considered. The experimental studies' results of web-galleries visits are described. The method of building the web-galleries exhibitions', which takes into consideration the time of users' working capacity and his functional conditions, is proposed.