Формальні аспекти ідентифікації особистості у WWW - Пелещишин, А. М.; Березко, О. Л. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Побудовано формалізовані моделі користувача WWW та Веб-особистості, які дають змогу підвищити ефективність спеціалізованих інтелектуальних пошукових засобів.

The formal models of the WWW user and Web personality which allow to increase efficiency of the specialized search means were built.
Keywords: 681.3