Особливості антиукраїнської політики польської влади в Галичині у 1920-х рр - Нагірняк, А. Я. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Досліджено особливості антиукраїнської політики польської влади в Галичині у 1920-х роках. На основі історіографічного та джерельного матеріалу проаналізовано основні закони польської адміністрації, що стосувались українського населення. The peculiarities of anti-Ukrainian policy of polish government in Galicia in 1920 have been researched and investigated. On the basis of historiographical and source materials the main laws of polish government concerning Ukrainian population have been analyzed.