Стратегічне управління конкурентним розвитком підприємств машинобудівної галузі Івано-Франківської області - Станьковська, І. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Проаналізовано розвиток підприємств машинобудівної галузі Івано-Франківської області, уточнено поняття стратегічного управління конкурентним розвитком підприємства, запропоновано використання принципів управління в умовах змін для забезпечення системного розвитку підприємств. In this publication the analysis of the development of machine building enterprises of Ivano-Franldvsk region is held, the notion of strategic management of competitive development of an enterprise is precised, the implementation of management principles for system development of enterprises in changing conditions is suggested.