Спосіб побудови кон’юнктермового поля булової функції - Рицар, Б. Є. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Запропоновано простий щодо реалЬації спосіб побудови кон’юнктермового поля булової функції n змінних, який може бути використаний для пошуку простих кон’юнктермів у задачі мінімізації булових функцій.

A simple as to its realization means of conjuncterms field bilding of Boolean function of n variables has been suggested. This method can be used for search of simple conjuncterms in the minimization problem of Boolean functions.
Keywords: 681.142.2; 519.6