Похід об’єднаних українських армій на Київ в серпні 1919 року - Мина, Ж. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Розглянуто спільний похід об’єднаних українських армій УНР і УГА на Київ в серпні 1919 р. і звільнення його від більшовиків. The joint murch of the United Ukrain Armies of the UNR and UGA on Kiev in aguast 1919 and the liberation of Kiev from the bolsheviks are Considered.