Ефективність процесу формування туристичного продукту з позицій інформаційно-комунікаційного забезпечення - Новаківський, І. І.; Ярмола, К. М.; Novakivskyi, I.; Yarmola, K. (Видавництво Львівської політехніки, 2023)
У статті визначено ефективність інформаційно-комунікаційного забезпечення процесу формування туристичного продукту та розроблено модель її оцінювання. Це є критично важливим елементом для конкурентоздатності та успішності туристичних підприємств у сучасному світі, що свідчить про актуальність теми дослідження. Проаналізовано формування туристичного продукту з позицій інформаційно-комунікаційного забезпечення (ІКТ). Розроблено модель оцінювання використання ІКТ у процесі формування туристичного продукту, яка ґрунтується на інтегральному показнику зваженої середньої, дасть змогу туристичним підприємствам кількісно оцінити вплив ІКТ на кожен етап формування продукту та приймати обґрунтовані рішення щодо подальшого розвитку.
Efficiency of the tourist product formation process from the position of information and communication provision
Keywords: туристичний продукт; формування туристичного продукту; інформаційні технології; інформаційно-комунікаційне забезпечення; tourist product; tourist product formation; information technologies; information and communication support; F83; L15; L86; 338.48-1; 004; 005